We nodigen u van harte uit om toe te treden tot ons vriendennetwerk.

Stichting Geyser is inmiddels een kleine tien jaar actief. Ons eerste project was de oprichting van de FlexBieb op IJburg in Amsterdam-Oost, begin 2013. Daarna volgden nog allerlei andere maatschappelijk relevante projecten waarvoor we optraden als adviseur, sparringpartner, innovator, denker & doener. We deden succesvolle subsidieaanvragen bij fondsen en overheden. We probeerden onze naam – Geyser, Engels voor een natuurlijke warmwaterfontein – eer aan te doen. De FlexBieb is een goed voorbeeld van onze activiteiten: een organisch initiatief in een wijk van Amsterdam waar geen openbare bibliotheek was, waar de nieuwe bewoners elkaar wilden leren kennen en waar een kloppend cultureel hart ontbrak. Tientallen sprekers en honderden bezoekers warmen zich er tot op de dag van vandaag aan bronnen van literatuur, kunst, geschiedenis, politiek, en aan elkaar.

De tijd is rijp, vinden wij, om onze krachten te bundelen.

Bent u ook maatschappelijk betrokken? Geïnteresseerd in positieve initiatieven, van buurten tot buitenwerelden? Van groen bouwen en bewezen gezonde voeding tot en met nieuwe vormen van samen-leven-in-de wijk? Denkt en doet u met ons mee? Als vriend of vriendin van Geyser, als lid van ons netwerk? U bent hartelijk welkom!Ons beloningsbeleid

Geyser is een non-profitorganisatie. De bestuurders van Geyser krijgen niets betaald voor hun werkzaamheden.Beleidsplan 2020-2021

U vindt hier ons beleidsplan voor 2020-2021.

Word lid van het Geyser-netwerk

  U kunt zich met dit e-mailbericht aanmelden.


Voor een lidmaatschap vragen we:
- 25 euro per jaar voor particulieren (meer mag natuurlijk ook);
- 100 euro per jaar voor bedrijven (").

U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL12 TRIO 0781 4190 18 t.n.v. Stichting Geyser o.v.v. uw naam, e-mailadres en evt. uw telefoonnummer. Zonder een e-mailadres kunnen we u niet informeren over onze activiteiten.

Zodra uw aanmeldingsmail binnen is en het bedrag op onze rekening staat laten we u weten dat u bent toegetreden tot ons netwerk. Hopelijk tot horens!

Met bevlogen groet,

Freya Verhulsdonk (voorzitter)
Mark Vermeulen penningmeester)
Wim Boor (secretaris)
Joris Vermeulen (oprichter/procuratiehouder)


Als lid van het Geyser-netwerk:

  • maakt u kennis met gelijkgestemden, praat, denkt en/of doet u mee;
  • krijgt u jaarlijks minimaal twee nieuwsbrieven (per e-mail);
  • bieden we u minimaal één interessante bijeenkomst over een actueel
    maatschappelijk thema aan;
  • kunt u gevraagd en ongevraagd rechtstreeks ‘tips en tops’ aan ons doorgeven;
  • steunt u het werk van onze stichting.